Fémmegmunkálás magasfokon
Modern technológiákkal, képzett szakemberekkel!
25 éve állunk ügyfeleink rendelkezésére
Az 1991-es alapítás óta eltelt mintegy negyed évszázadban jelentős fejlődésen ment keresztül nem csak a cégünk, hanem az általunk alkalmazott technológiák is. Lehetőségeink keretein belül próbáljuk a legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal kivitelezni a megrendeléseket, hogy ügyfeleink megelégedéssel vehessék igénybe szolgáltatásainkat az elkövetkező években is.
Szolgáltatások
3D mérés és minőségellenőrzés
Mérőlaborunkban többféle mérőgép áll rendelkezésünkre, melyek segítségével majdnem minden méret és pozíció mérhető akár 2 mikronos pontossággal. A 3D DEA GLOBAL SILVER Classic CNC 05.07.05 típusú tapintós mérőműszerünk - a nagy pontosságú mérések mellett - alkalmas a legkülönbözőbb mérési jegyzőkönyvek elkészítésére is.
Mindemellett rendelkezünk keménységmérővel, mikrométerekkel, tolómérőkkel, mérőórákkal, szögmérőkkel, mérőhasábokkal, mérőcsapokkal, ellenörző gyűrűkkel, rádiuszsablonokkal, menetfésűkkel is, melyekkel vállaljuk egyedi darabok, valamint sorozatmunkák bérmérésének elvégzését és mérési jegyzőkönyv készítését az alkatrész rajza alapján.
Kiemelt munkáink